Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Teppo Turkki: Aasia elpyy nopeiten

Suomen Tokion suurlähetystön tiede-, teknologia- ja innovaationeuvos Teppo Turkki uskoo Aasian elpyvän koronakriisistä muuta maailmaa nopeammin, koska viruksen eteneminen on saatu hyvin hallintaan. Japanissa kansa on totellut viranomaisten ohjeita ilman pakkoa ja poikkeustilasta on alettu luopua tällä viikolla.

28.5.2020 Jouko Marttila
0

Miljoonakaupunki Tokiossa on todettu enää alle kymmenen virustartuntaa päivittäin. Hallitus jakaa kotitalouksille rahaa, jotta kulutus toipuisi koronapandemian aiheuttamasta iskusta.

Turisteille on luvassa tukea matkakustannuksiin matkailijoiden houkuttelemiseksi uudestaan Japaniin.

Jouko Marttilan haastattelussa Suomen Tokion suurlähetystön tiede-, teknologia- ja innovaationeuvos Teppo Turkki patistaa suomalaisia yrityksiä investoimaan tulevaisuuteen ja suuntaamaan Aasiaan. Hän muistuttaa, että Japanin valtion velkaantumisesta huolimatta yritysten kassat ovat rahaa pullollaan.

Suomen Tokion suurlähetystön tiede-, teknologia- ja innovaationeuvos Teppo Turkki vastaa Jouko Marttilan kysymyksiin.

Katso myös: Onko hallitusohjelmalta kadonnut pohja?

Kirjoittajasta

Jouko Marttila

Valtiotieteiden tohtori Jouko Marttila on pitkän linjan taloustoimittaja ja viestintäammattilainen. Hän on Arvopaperi-lehden ja viestintätoimisto Kaiku Helsingin perustajaosakkaita. Lisäksi hän on toiminut virkamiehenä Euroopan pankkivalvonnassa ja Suomen Pankissa.