Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Petri Rajaniemi liittyy Talouskriisin tiimiin viikottaisilla videoilla

Kirjoittaja, puhuja ja organisaatioiden kehittäjä Petri Rajaniemi liittyy Talouskriisin sisältötiimiin ja avaa polkua talouskriisi.fi:n videosisällöille.

15.5.2020 Atte Jääskeläinen
0

Petri alkaa tiivistää kriisin olemusta viikottaisissa ajankohtaisissa lyhyissä videokatsauksissa, “sanoissa viikonvaihteeksi”, jotka julkaistaan perjantaisin.

“Uusi ja parempi tulos syntyy vasta, kun toiminta muuttuu. Toiminta muuttuu vasta, kun ajattelu muuttuu. Ajattelu muuttuu vain kyseenalaistamalla entinen ajattelu”, on Petrin motto.

Petri on monien yritysten ja järjestöjen jo hyvin tuntema puhuja. Niille, jotka eivät Petriä tunne, oheinen pidempi video tarjoaa mahdollisuuden tutustua tyyliin.

Englanninkielinen video on tallenne viime tiistailta, Belgian Antwerpenissä toimivan Thomas More -korkeakoulun seminaarista, jossa hahmoteltiin koronakriisin vaikutuksia ja tulevaa aikaa.

Video “On the importance of perspective, COVID-19, and how Zygmunt Bauman was right on liquid fear” on hyvä johdatus Petrin tapaan ajatella ja puhua. Sopivaa ajatuksenruokaa viikonlopuksi, olkaa hyvä!

Kirjoittajasta

Atte Jääskeläinen

Atte Jääskeläinen on LUT-yliopiston Professor of Practice ja median strategiaa ja kulttuurimuutoksia Euroopassa konsultoiva yrittäjä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajana, STT:n toimitusjohtajana ja päätoimittajana sekä taloustoimituksen esimiehenä Helsingin Sanomissa.