Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Kerro ongelma tai kysy. Ratkaisemme Suomen ongelmia yhdessä.

Tarkista salasana.

Empatia ei ole kadonnut, jokainen kivi käännetään!

30.3.2020 Jouni Honkanen
0

Vappuna oli tarkoitus avata, tilaukset ja työntekijät kaikki oli valmista! Nyt peruttu tilaukset, työntekijät vielä ei, sillä toiveissa on josko vähän aikaa voisi olla auki? Nyt tarjottu ”apu” tuntuu valuvan muualle kuin meidän tyyppiselle yritykselle!
Olemme pariskunta, Ay 58 & 62. Nyt olisi alkanut 9. kausi ja juuri uusimme kunnan kanssa vuokrasopimuksen joten edessä olisi ennen omaa eläkeikää vielä hyviä vuosia 7! Jotta tämä toteutuu pitäisi selvitä tämä kesä.
Ei sellainen tuki kuin Ilmarinen esim tarjoaa tuo apua. Eli voi siirtää YEL maksua koron kera 3/ kk päähän. Siellä tuplana odottaa ja on konkurssin siirtämistä. Kunnan kanssa on neuvotteluja josko vuokran kautta sieltä tulisi tukea? Mutta nyt on oikeasti suoran tuen huutava apu monessa paikassa!! Olemme jokaisen kiven kääntäneet kuten varmaan jokainen. Huomenna avautuvaan tukeen yritämme hakea, mutta ehdot vaikuttaa sellaiselta ( luo uutta) että kuin kiusaa tehtäisiin!? Tämmöisiä ajatuksia täällä.
Tsemppiä Teille kaikille, jokainen tämän ja muunkin tyyppinen apu luo edes positiivista mieltä joka kultaakin arvokkaampaa näinä aikoina. Empatia ei ole kadonnut ja omien huolien lisäksi todella suuri huoli koko maapallosta.

Keskustelu