Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Kerro ongelma tai kysy. Ratkaisemme Suomen ongelmia yhdessä.

Tarkista salasana.

Tie takaisin arkeen vielä keskellä pandemiaa-laajaa testausta, teknologiaa, inhimillisyyttä ja tautitapausten hoitoaHei, kiitos tästä talouskriisi -sivustosta,arvostan

30.3.2020 Juha Sinivuo
0

Tie takaisin arkeen vielä keskellä pandemiaa-laajaa testausta, teknologiaa, inhimillisyyttä ja tautitapausten hoitoa

Hei, kiitos tästä talouskriisi -sivustosta,arvostan.

Korona testien merkityksestä - asiaa. Nyt on suuresti  huolta on tässä koronakriisissä mahdollisesti menetettävistä terveys-talous vuosikymmenistä yksilönä, perheinä ja kansakuntana. Kansalaisten ja asiantuntijoidenkeskuudessa puhututtaa Saksan, Etelä-Korean, Singaporen koronamoodista selviytymismalli, mutta kukaan ei edistä asiaa painokkaasti Suomessa... Suomi on suhteellisen pieni kansa - ja edistyksellinen. Mahdollista olisi testata kaikki Suomen kansalaiset/ Suomessa oleskelevat. Nyt kun pikatestejä saadaan markkinoille. Itävallassa testataan kaikki 9 miljoonaa kansalaista! 
Hinnastakaan se ei voi olla enään kiinni-Kun nyt valmiuslaki - pakkokeinot seurauksineen maksaa useita miljardeja euroja.
Resurssia saatavilla testien toteuttamiseen, AMK/Yliopistot, Opistot, Finnairin lentöemännät, siivipalvelus- armeija lääkintäkoulutuksen saaneet.

Suomi- ihme tehdyksi; Kyllä tästä selvitään, mutta vain ketteryydellä, viisaudella, teknologialla ja inhimillisyydellä!
Vältytään suurilta kauaskantoisilta vaurioilta kansakuntana.    

Keskustelu