Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Nyt etsitään ratkaisuja kasvuyrittäjien ongelmiin

Talouskriisi.fi:n viikoittaisten ratkaisukeskustelujen ssarja jatkuu. Aiheena keskiviikkona on kasvuyrittäjien kohtaama tilanne: Kassat tyhjenevät, rahoitus on tiukentunut, kriisi uhkaa. Mitä tehdä ja mikä voisi auttaa? Keskustelun pohjustaa Voima Venturesin toimitusjohtaja Inka Mero. Ilmoittaudu mukaan!

21.4.2020 talouskriisi.fi
3

Katkeaako Suomen talouden tulevaisuuden selkäranka, vai voidaanko kasvuyritykset pelastaa? Miten kasvuyrittäjät itse jaksavat äärimmäisen paineen ja epävarmuuden keskellä.

Voima Venturesin toimitusjohtaja Inka Mero ennusti ja kolme viikkoa sitten Kauppalehdessä, että puolet Suomen kasvuyrityksistä on koronan vuoksi akuutissa kassakriisissä puolen vuoden sisällä, jos niitä ei auteta.

Keskiviikkona keskustelun pohjustaa Inka Mero, mukana ovat Maria01:n toimitusjohtaja Ville Simola, pääomasijoitusyhdistyksen toimitusjohtaja Pia Santavirta ja Woltista Juhani Mykkänen. Keskustelua ohjaa ammattifasilitaattori Mirjami Sipponen-Damonte.

Keskustelun tuloksena syntyneet ratkaisuehdotukset julkaisemme talouskriisi.fi -sivustolla keskiviikkona noin kello 16. Ehdotukset visualisoi Annika Varjonen. Ehdotuksia voi tämän jälkeen edelleen kommentoida ja kehitellä Vappuviikonlopun ajan tällä sivustolla.

Kaiken tämän perusteella laadimme ehdotuksista muistion, joka toimitetaan päättäjille Vapun jälkeen.

Ilmoittautuminen on suljettu. Kiitos runsaasta kiinnostuksesta! Valitettavasti joudumme ottamaan osan ilmoittautuneista jonotuslistalle, koska tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu.

Ilmoittautuneet saavat ohjeet viimeistään tiistaina aamulla.

Jos haluat jo nyt nostaa esille jonkun kasvuyrityksiä koskevan ratkaistavan teeman, voit tehdä sen alla.

Keskustelu

22.4.2020 Teemu Malinen
0
23.4.2020 Terhi Tikkanen
0
23.4.2020 Mikko Järvinen
0
Kirjoittajasta

talouskriisi.fi