Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Tule mukaan huomenna: Miten rahoitus kannattaa kriisissä järjestää?

Tarvitsetko ideoita, apua tai neuvoja siihen miten yrityksesi rahoitus kannattaisi järjestää niin että se on kilpailukykyinen myös kriisin jälkeen? Tai miten raha kannattaisi antaa? Tule kuulolle ja keskustelemaan huomenna tiistaina, paikalla on huippuasiantuntemusta.

12.5.2020 Kirsi Riipinen
1
rahoitus, koronakriisi
Mistä yritykset saavat rahoitusta ja mitä se maksaa? Kuva Ken Teegardin

Miten varmistamme yritysten kilpailukyvyn ja investoinnit tulevaisuudessa? Koronakriisi vaikuttaa pitkittyessään yritysten rahoitusrakenteeseen ja kaventaa oman pääoman puskureita. Puskureita tarvitaan, jotta yritykset voivat ottaa riskejä ja esimerkiksi investoida kasvuun.

Useiden keskisuurten ja suurten yritysten hätä ei välttämättä ole vielä suurin, mutta toisaalta emme ole nähneet kriisin vaikutusta kokonaisuudessaan.

Miten varmistat, että yritys on iskussa tämänkin kriisin jälkeen? Sopivatko Finnveran tuki ja pankkien tarjoama rahoitus sinun tarpeisiisi, vai pitäisikö hakea rahaa muualta?

Tule mukaan keskustelemaan ja saamaan arvokasta tietoa näistä aiheista huomenna tiistaina kello 11.30-13 verkossa järjestettävässä keskustelussa, jossa aiheen pohjustaa huippuasiantuntija, PwC:n partneri Marko Koski.

Ilmoittaudu mukaan


Keskustelu

12.5.2020 Tarja Pöyhönen
0
Kirjoittajasta

Kirsi Riipinen

Kirsi Riipinen on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka kirjoittaa taloudesta ja terveydestä mediaan ja yritysjulkaisuihin.