Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Tule mukaan pelastamaan ravintolaasi!

Talouskriisi järjestää torstaina 14.5.2020 kello 11.30 alkaen fasilitoidun keskustelun, jonka pohjustaa ravintoloitsija, yrittäjä ja innovaattori Saku Tuominen. Tule mukaan etsimään ratkaisuja siihen, kuinka ravintola-ala selviytyy koronakriisistä.

11.5.2020 Kirsi Riipinen
5

Ravintoloille ollaan myöntämässä yhteensä 123 miljoonan euron suuruista tukirahoitusta. Tuki ja sen ehdot puhuttivat alaa eikä se ollut läpihuutojuttu hallituksessakaan. Asiaa käsitellään myös lähetekeskustelussa eduskunnassa tiistaina.

Alan etujärjestön Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara katsoo, että tuki on riittämätön: se ei riitä pelastamaan yrityksiä ja työpaikkoja koronakriisin kurittamalla ja suurilta osin sulkeneella toimialalla.

Minkälaista lisätukea ala tarvitsee noustakseen kriisistä?

Ilmoittaudu mukaan fasilitoitavaan verkkokeskusteluun. Keskustelun pohjustaja Saku Tuominen on eturivin vaikuttaja Suomen ravintola- ja ruokaskenessä. Hän tuo näkökulmia toimialaan paitsi edelläkävijänä myös yrittäjänä.

Julkaisemme keskustelussa syntyvät ratkaisuehdotukset Talouskriisi.fi-sivustolla ja laadimme ehdotuksista päättäjille lähetettävän muistion.

Keskustelussa syntyviä ratkaisuehdotuksia on mahdollista kommentoida vielä keskustelu jälkeenkin.

Keskustelua kello 11.30-13 ohjaa ammattifasilitaattori Mirjami Sipponen-Damonte, ja sen visualisoi Annika Varjonen.

Lue juttumme ravintolatuen puutteista: Ravintolatuki on liian vähän, liian myöhään

Ilmoittaudu mukaan


Keskustelu

12.5.2020 Anne Forsell
0
12.5.2020 Jussi, Nemo Arkkitehdit
0
12.5.2020 Erkki Aalto
0
13.5.2020 Jorma Eloranta
0
13.5.2020 Erkki Aalto
0
Kirjoittajasta

Kirsi Riipinen

Kirsi Riipinen on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka kirjoittaa taloudesta ja terveydestä mediaan ja yritysjulkaisuihin.