Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Uusia tietoja kuluttajien ostoaikeista toimialoittain

Talouskriisi.fi päivittää tietoja kuluttajien ostoaikomuksista, jotka perustuvat Omnicom Media Groupin ja Houston Analyticsin keräämiin ja yhdistelemiin tietoihin. Tuore kysely on tehty, ja maanantai-iltaan mennessä tulokset ovat palvelussa selattavissa.

25.4.2020 talouskriisi.fi
5

Koronakriisi vaikuttaa rajusti talouteen paitsi kansalaisten terveyttä suojelevien rajoitusten, myös kuluttajien ostoaikomusten muuttumisen seurauksena. Vaikka rahaa olisikin, epävarmuus vaikuttaa haluun kuluttaa sitä.

Suomen suurimpiin markkinointialan yrityksiin kuuluva Omnicom Media Group Finland ja Houston Analytics ovat rakentaneet kuluttajien ostokäyttäytymistä seuraavan verkkopalvelun yritysten käyttöön ja tiedot tarjotaan talouskriisi.fi – palvelun kautta.

Nyt julkaistavat tiedot perustuvat puhelinhaastatteluihin ja Googlen hakukonetrendeihin. Ne täydentyvät tänään maanantaina. Pian mukana on uusia datalähteitä ja koneälypohjaisia ennusteita

Havainnot löytyvät verkkopalvelusta. Toivomme, että kerrot omistsa huomioistasi kirjoittamalla niistä tämän artikkelin lopusta löytyvään keskustelukenttään.

Keskustelu

18.4.2020 Esko Haukkala
0
19.4.2020 Perttu Hillman
0
20.4.2020 Petri Mertanen
0
21.4.2020 Teemu Neiglick
0
28.4.2020 Henna Mikkonen
0
Kirjoittajasta

talouskriisi.fi