Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

Karita Mattila: Emme saa unohtaa ketään!

Oopperalaulaja Karita Mattila lähetti talouskriisi.fi:lle viestin. Hän korostaa, että yhtäkään osa-aluetta eikä yhtäkään kärsivää ihmisryhmää saa unohtaa päätöksissä, joilla koronakriisiä yritetään taltuttaa.

7.4.2020 Atte Jääskeläinen
1

Näin Karita viestissään kirjoitti:

“Päätös, joka yhdistää molemmat, sekä terveys- että talouskriisistä selviytymisen, on se päätös joka ei unohda yhtäkään osa-aluetta, yhtäkään ihmisryhmää joka kärsii, ja joka tulee pahimmillaan kohtaamaan taloudellisen romahduksen.”

“Minä edustan kahta ryhmää; taiteilijat ja yksityisyrittäjät, koska olen freelancer esiintyvä taiteilija.”

“Freelancer -muusikoille tämä kriisi on aiheuttanut totaalisen töiden loppumisen ja keikkojen peruuntumisen. Meidän ammatissamme kukaan ei saa mitään korvauksia muusta kuin tehdystä työstä, joten meitä on mittava porukka astumassa kohti henkilökohtaista konkurssia, jollei päättävissä elimissä päätetä tukea ammattialaamme ja osallistua päätöksenteolla taloudellisen tuen turvaamisen.

Toivon hartaasti, että näin tulee tapahtumaan.”

Karita Mattila 

Talouskriisi.fi -sivustolle on saapunut kymmenittäin viestejä, joissa talouden, ammattiyhdistysten, politiikan, kulttuurielämän ja urheilun tunnetut vaikuttajat kertovat näkemyksiään kriisin luonteesta ja siitä, mitä sen ratkaisemisessa pitäisi ottaa huomioon. Julkaisemme edelleen kiitollisina saamiamme viestejä.

Keskustelu

7.4.2020
0
Kirjoittajasta

Atte Jääskeläinen

Atte Jääskeläinen on LUT-yliopiston Professor of Practice ja median strategiaa ja kulttuurimuutoksia Euroopassa konsultoiva yrittäjä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajana, STT:n toimitusjohtajana ja päätoimittajana sekä taloustoimituksen esimiehenä Helsingin Sanomissa.