Rekisteröinti onnistui. Kirjaudu sisään.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tervetuloa! Ratkaisemme. Yhdessä.

Tarkista salasana.

TARJOA apua!

Tämä palvelu syntyi halusta tehdä jotakin, jotta Suomi olisi seuraaville polville yhtä hyvä kuin se on meille ollut. Piirrämme tilannekuvaa ja etsimme koronakriisiin ratkaisuja yhdessä.

Miten voit auttaa?

Tarjoa apua talouskriisi.fi:lle

Tarvitsemme aivoja ja käsiä tekemään talkootyötä: Tutkimaan dataa, etsimään tietoa, kirjoittamaan yhteenvetoja, vetämään fasilitointeja, tulevaisuustyötä tai vaikkapa pitämään webinaareja korona-ajan johtamisesta.

Tai toteuta oma ideasi. Ehdota.

Jos olet talouden tarkkailija, johtaja, päättäjä, asiantuntija, fasilitoija, ajattelija, puhuja, verkkoteknologioiden osaaja, sosiaalisen median ekspertti, yhteisömanageri, toimittaja, viestijä tai muuten vain koet että voisit olla avuksi tämän palvelun kehittämisessä, lähetä sähköpostia Atelle.

[email protected]

Hommia tehdään kotona, vaikka yksi päivä tai ilta kerrallaan. Sillä tavalla kuin sinulle sopii. 

Tarjoa apua yrityksille

Jos olet valmis auttamaan koronakriisin kanssa kamppailevia yrityksiä, yhdistyksiä tai ihmisiä, kerro siitä. Liitämme tietosi listaan, johon kokoamme erityisesti ilmaista apua.

Lähetä tietosi: [email protected]

Lista avusta jota on saatavilla on tässä.

Tarjoa kirjoitusta

Julkaisemme kirjoituksia, joiden punaisena lankana on tehdä ehdotuksia koronakriisin ratkaisemiseksi.

Tervetulleita ovat myös hyvät ja perustellut uudet näkökulmat siihen, mikä tämän kriisin luonne on tai mitä siitä on jäänyt huomaamatta.

Erityisen arvokasta on, jos kirjoituksesi perustuu uusiin tietoihin jotka perustuvat joko tutkimukseen tai omiin kokemuksiisi tai havaintoihisi kriisin keskeltä.

Kirjoituksen toivottava mitta on noin kaksi liuskaa. Liitä mukaan yhteystietosi ja oma kuvasi. Mahdollinen kuvitus tai grafiikka olisi hyvä olla jpg- tai png-muodossa (yleisimmät valokuvien tiedostomuodot) ja riittävän laadukkaana.

Oma kuvasi olisi hyvä olla vaakakuva, ja rajaukseltaan puolilähikuva: rajaus kainaloiden tai rinnan kohdalta, tai hieman tätä laajempi.

Lähetä kirjoituksesi sähköpostin liitetiedostona suoraan osoitteeseen:

[email protected]

Kiitos että olet mukana!